Acadèmia de preparació d’oposicions i altres processos de selecció

Política de privadesa

Com diem també en l’apartat C del nostre Avís legal, la confidencialitat i la seguretat són valors primordials de GRUP CBS QUALITY i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. A continuació, proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
  • Per quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem
  • Quina és la legitimació pel seu tractament.
  • Durant quant temps les conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
  • Quins són els seus drets.

1. Responsable:
GRUP CBS QUALITY SLU (B55730451)
C/ Ventallols, 5
43003, Tarragona
lopd@estudiaresfacil.cat

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

  • FORMULARI DE CONTACTE.
    Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d’acceptació.
    Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
    Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.
  • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS
    Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i/o futurs.
    Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos el CV.
    Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les seves dades es podran conservar durant 1 any màxim per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3. Destinataris de les seves dades:
Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal de fer-ho.

4. Drets en relació amb les seves dades personals:
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollits.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets:
Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. Cookies:
Cookies necessàries (moove_gdpr_popup): serveix per desar la configuració de les cookies i no tornar a preguntar les preferències de l’USUARI en visitar de nou el lloc web.

Cookies d’analítica (Google Analytics): Opcional. Cada vegada que un USUARI visita el Web genera una cookie analítica en el dispositiu de l’usuari. Aquesta cookie, que només es genera en la visita, servirà en pròximes visites al web per a identificar de manera anònima al visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:

  • Permetre la identificació anònima dels usuaris navegants a través de la “Cookie” (identifica navegadors i dispositius, no persones) i per tant la comptabilització aproximada del nombre de visitants i la seva tendència en el temps.
  • Identificar de manera anònima els continguts més visitats i, per tant, més atractius per als usuaris.
  • Saber si l’usuari que està accedint és nou o repeteix visita.

Més informació sobre la política de privacitat d’aquesta eina d’analítica en: Google Analytics.

6. Seguretat de les seves dades personals:
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades, de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7. Actualització de les seves dades:
És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigim la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.